Всички дрехи

Фешън облечена с туника тип пуловер

Зимата, известна със студените си дни и нощи се развихри с пълна сила, а на нежния пол му става все по-студено. Голяма част от жените са по-зиморничави и се изправят пред проблема: “Какво да облечем, за да ни е топло и в същото време да изглеждаме добре?”. Ние от FashionColors се погрижихме да ви дадем отговор на този въпрос и той е туника тип пуловер.

Туниките са сред дрехите, които се носят през всички сезони и могат да бъдат ушити от различни материи. Тя е дълга блуза, която може да облечете над панталон или клин. Държи кръста ни топъл и в същото време е една много интересна дреха.

Най-подходящата зимна туника е дългият пуловер. Плетен, мек и топъл, той притежава нужните качества, за да ни предпази от леденостудените дни.

Подберете модел туники с дълъг ръкав и съдържание на памук и вълна, за да сте сигурни, че топлината ви е гарантирана. Заложете на поло яка по врата или красиво V-образно деколте. Най-актуални в момента за този сезон са отново овърсайз моделите, със силно изразени паднали рамена, а най-предпочитани от дамите са изчистените туники или тези с жакардови плетки. Цветовете са най-вече нежни и топли.

Щом се сдобиете с поне една туника тип пуловер, смело съчетайте с прилепнал, семпъл и изчистен панталон или дънки, а за по екстравагантните дами предлагаме комбинацията на туника с промазан или кожен панталон или клин, които ви обещават една изключително атрактивна визия.

Заложете на удобното и практичното и няма да съжалявате за изборът си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader