Всички дрехи

Чарът на сатенената нощница

Сатенът е материя, която гали нежно кожата. Поради своята лекота и ефирност се използва при дамските нощници.

Сатенените нощници подчертават женската съблазън. В комбинация с дантела може да предизвика повече загадъчност или предизвикателност.

Супер елегантно изглеждат нощниците тип комбинезон с тънки презрамки. С тях ще изглеждате супер женствени.

Ако искате да впечатлите и завладеете и най-смелите фантазии на вашия любим, заложете на модел декориран с дантела и интригуващо деколте. Добавете чорапи с жартиери, ефектен грим и дълго след това ще оглавявате мъжките сънища.

За по-смелите дами комбинацията на сатена е с прозрачна материя. Вашата половинка ще бъде впечатлен от прозрачната тъкан, която подчертава вашите форми без да оставя загадка, а само напираща страст и желание.

За всекидневен модел заложете на сатенените нощници в комплект с халат към нея. Така в леглото ще се чувствате като кралица и ще има с какво да се загърнете, ако ви се наложи да го напуснете неочаквано.

Изключително удобни са удължените модели. Те изглеждат супер нежни и романтични, а този стил е подходящ за всички жени, независимо от физиката и възрастта.

Цветовете на нощниците са също и като моделите – разнообразни. Имаме предизвикателно червено, невинно бяло, покоряващо синьо, загадъчно лилаво, мистично черно… Всичко зависи от вашето моментно състояние и цел, с която ще я използвате.

Винаги избирайте продукт, който подчертава красотата на вашата фигура, като с това ви дава спокойствие, удобство, наслада и комфорт през времето, в което той обгръща тялото ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader