Всички дрехи

Червена пола – само за смели дами

Още от дълбока древност червеният цвят приковава вниманието и събира всички погледи. Той е символ на противоречива символика – могъщество, страст, агресия и силни емоции. Облечени в червено ще събудите интерес. Ще покажете увереност и сила. Именно поради тези причини, неслучайно казахме, че тази статия е само за смели дами, можещи и искащи да изразят себе си не с друго, а с нейно величество ЧЕРВЕНАТА ПОЛА.

Червената пола се съчетава прекрасно с черно, бяло, сиво и тъмно синьо и тонове на зеленото. Също така стои не по-лошо и с малко по-искрящи цветове като оранжево, розово и виолетово.

Най-подхождащите и бижута са в златно, като не се изключват и сребристите.

Нашите предложения за актуална червена пола през есенно-зимния сезон са няколко:

с висока талия, права или разкроена, къса или с дължина около коляното, дантелена или жакардова, а за най-смелите дами – кожена.

В зависимост от подбрания от вас модел може да съчетаете с различна горна дреха и обувки.

Независимо какъв нюанс на червеното е избраната от вас пола, знайте, че стига да искате, може да привлечете и очаровате всеки мъж. Но запомнете това – границата между величествено и нелепо е много тънка и точно заради това трябва да бъдете много внимателни в избора си на пола и съчетаването и с останалите дрехи и аксесоари.

елегантни поли

червена пола

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader