Всички дрехи

Черната рокля срещу червената рокля

Черно и червено, това са любимите цветове на почти всеки човек, а мъжете смятат и двата цвята за секси върху жените. Обаче кой цвят е по-подходящ и кога?- това е вечната загадка.

Червеният цвят кара всяка жена да се чувства секси, без значение дали е просто червило, обувки или рокля, червеният цвят някак си отключва тази енергия в жената и затова е толкова обичан. Нюансите в червено са толкова много, че всеки може да намери своето собствено червено. Роклите в този цвят подчертават цвета на кожата на жената и тя я носи уверено, а излъчването, което увереността предава на роклята прави жената още по-красива в нея. Със сигурност обаче червената рокля е подходяща за коктейлни партита, а ако е къса става дори и за по-луди вечери.

Черната рокля, ах черната рокля. Всяка жена има черна рокля, която обича толкова много, че за нищо на света не би я заменила. Черният цвят прави всекиго по-слаб, а съчетана с перфектните бижута и обувки може и да издължи женската фигура. Роклите в черно стават за всякакви събития и никога няма да ви предадат. Не трябва да забравяме и факта, че никога няма да се прекалено официални в черна рокля.

Роклите и обувките са най-добрите приятели на всяка жена и затова на жените винаги ни е трудно да изберем какво да облечем. Въпреки това нашият съвет е, когато сте сигурна и искате да бъдете дръзка облечете червена рокля, но когато не сте убедена заложенете на черната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader