Всички дрехи

Черна дантелена рокля

Трудно е да се намери нещо по-женствено и загадъчно от дантелата.

В миналото тя е била привилегия на кралиците, защото е символизирала богатство и лукс. Днес, в модерната мода, черната дантелена рокля може да се намери не само на червения килим, но и в ежедневието.

Великите дизайтери предлагат няколко варианта на роклята с дантела. Тя може да бъде нестандартна със златисти нишки или с обемна пола в допълнение на сребрист колан и дантелени ръкави.

Вечерните модели могат да са в комбинация шифон с дантела, което е отличен избор за коктейл.

Така ще изглеждате елегантно и тържествено. Особено стилно стои дългата черна дантелена рокля, която прави образа загадъчен и уникален.

Ако ви е нужна рокля за бал и искате да покажете красотата на краката си, заложете на модел с по-къса предна част и по-дълга задна. Така ще подчертаете своята женственост и чар.

Късата черна дантелена рокля е предпочитана от младите момичета. Това е средство за съблазън и очарование на мъжа. За повече сексапил дизайнерите добавят красиво деколте, отворен гръб или рамена.

При някои модели има добавен интересен детайл под формата на огромно бяло, червено или бежаво цвете.

Ако искате да омагьосвате изберете дантелена черна рокля с отворен гръб.

За по-пълните дами подходящщ модел е роклята със средна дължина и трапецовиден модел, за визуално смаляване на фигурата.

Ако търсите умерен сексапил заложете на дантелена рокля, но с няколко прозрачни дета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader