Всички дрехи

Черна рокля с дантела

Дантелата е един от най-модерните десени, била е модерна и ще бъде. Дантелените черни рокли задържат своята актуалност с години. Така че, когато и да заложите на тях, винаги бъдете сигурни в себе си и в избора си, защото те винаги ще са на мода. Този тип рокли създават различни визии спрямо аксесоарите, с които са съчетани. Стига да е подходящият модел, те са подходящи за различни поводи.

Черната дантелена рокля е прекрасен избор за една изискана вечеря. Дантелата придава нежна и романтична визия. Подбирайки невероятен втален модел с дълги дантелени ръкави, вие подчертавате извивките на тялото си, а дантелените ръкави подчертават грациозно ръцете ви. Ако искате да добиете огнена визия за Вашата романтична среща, то съчетанието с червени обувки на висок ток и червена малка дамска чанта е прекрасен избор.

Дантелената рокля в черно е подходящо облекло дори и за офиса.

Все пак не бива да забравяме за етикета. Препоръчително, дори задължително е, да подберем класически модел, който не разкрива прекалено много от тялото Ви. Също така трябва да съобразим дължината на роклята. В офиса не е желателно да залагаме на смелата комбинация червено и  черно. Желателно е да съчетаем черната рокля с черни обувки за постигането на по-класическа визия.

Този тип рокли са идеален избор при излизане на дискотека или клуб. Дантелата освен, че придава доза романтично излъчване, тя е допринася за една сексапилна визия. С изборът на по-секси модел, с голи рамене и по-къса дължина, може да бъдете сигурни, че ще привлечете вниманието. При подбирането на бижута, чанта и обувки ще свободни да разгърнете въображението си, спрямо това каква визия искате да постигнете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader