Всички дрехи

Шик и прохлада с копринените дамски ризи

Ако до скоро ризите са били типично офис облекло, то вече нещата съвсем са се променили. Днес те са една от най-практичните дрехи както в дамския, така и в мъжкия гардероб. Те придават свобода и неангажираност, освен това с тях можете да изглеждате различни всеки ден като изградите собствен стил.

Коприната като цяло изисква специални грижи, затова е препоръчително да спазвате указанията на етикета.  Въпреки това тя е фина и мека материя и е подходяща за летните жеги, защото ще поддържа хладнина на тялото ви.

Дългата риза, комбинирана с дънки е класически вариант, който ще ви бъде приятел във всяка ситуация. Комбинирана с леки обувки или елегантни токчета гарантира зашеметяваща визия на секси дама. Коприната можете да съчетаете и с широки, но елегантни панталони за ежедневно, но модерно излъчване.

Още една класическа комбинация, която можете да носите не само в офиса, е съчетанието на копринената риза с елегантна пола. Ако ризата ви е изчистена и едноцветна, то нека полата да бъде в закачлив принт или контрастен на ризата цвят. За постигането на небрежен ефект, можете да извадите ризата отвън. Токчетата и бижу, което да привлича внимание, са задължителни аксесоари към тази визия.

Ризата рокля набира все по-голяма популярност, а копринената такава е сигурен белег за изтънчения ви вкус. Тя е удобна, прохладна и универсална. Идеална за топлите месеци. За допълнителен шик я пристегнете с тънък колан над талията. Плетен такъв е чудесно допълнение на тази бляскава дреха.

Ризата ви дава възможност да изглеждате по различен начин всеки ден. Можете да ги носите по различен начин и комбинирани с разнообразни дрехи. Ако желанието ви е да бъдете модерни и изискани по всяко време, тази дреха е вашето решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader