Всички дрехи

Шушляковите якета за есента и зимата

Питате се кои якета са най-непретенциозни и лесно съчетаващи се? Е, отговорът е лесен – шушляковите якета. Те са различни модели и всеки един от тях се съчетава лесно. Ето и най-модерните за есен/зима 2017.

Яке бомбър

Вдъхновенни от якетата на пилотите, този тип станаха доста известни през 2016-та година и днес все още са доста търсени и предпочитани. Те са къси, доста топли и съответно дебели. Съчетават се лесно както със спортни дрехи, така и с по-официални. Най-хубавото в тях е, че са леки и не запарват. В различни цветове и модели лесно е да бъдат открити, дори и с апликации по тях. Ако се затруднявате как да ги съчетавате или не можете да си представите, е, звездите ги носят постоянно и можете да се вдъхновите от тяхните тоалети.

Дълги шушлякови якета

Били са модерни преди доста години и днес вече се завърнаха доста убедително. С дължина до коляното, с качулки, доста дебели и непритенциозни, те са перфектни за студените и дъждовни дни. Не пропускат вятър по никакъв начин. Разбира се, не са идеални за тези от вас, които са с височината на сладко миньонче, но пък са перфектни за високите момичета, които се чувстват уверени в своя ръст.

Къси шушлякови якета

Готин и по-спортен модел е този с три-четвърт ръкав. Миналата година за първи път се сблъсках с такъв тип яке и се оказаха доста удобни и модерни в азиатската част на света. С пухена качулка и различни цветове, те са леки, удобни широки и перфектни за ветровити дни.

Това са най- новите и за момента най- модерните шушлекови якета, които със сигурност ще се носят отново този сезон. Перфектни за по-студените дни от годината, не се страхувайте да ги съчетавате и с по-официални тоалети. Бъдете цветни дори през мрачното време на година с шушлеково яке.

Тук може да разгледате  всички модели дълги якета налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *