Всички дрехи

Ърбан стил с дънкови туники

Деним, или още дънкови туники, са новият хит на пазара. Достъпни, ежедневни в голямата си част, създадени специално за любителите на градския стил. Цветът е индиго, материята е трепач, а удобството – гарантирано.

Тъй като дрехите като дънкови туники са достатъчни сами за себе си, те често се носят като рокля – със стеснена талия или коланче под бюста. Някои имат якички, на други деколтето е високо и изчистено. При този вид туники липсва предизвикателност. Ръкавите са дълги и скромни, ръбът на стига до средата на бедрото или до коляното. Два модела са доминиращи – А-линия и гръцка талия. Свободно падащите и разкроените са на второ място.

Някои от туниките имат копчета отгоре до долу, докато други стигат само до линията на талията. Тези, при които копчетата липсват, имат по-широко деколте.

Макар да са далеч по-атрактивни от господстващата маса дънкови туники, моделите с декорации се срещат по-трудно по простата причина, че платът е деним е твърд и неподходящ за голяма част от украшенията. Затова и декорациите са семпли – на ленти, на два ката, при които втория е разшит. Също – с конци, с ресни, кожени елементи, капси, копчета и надписи. Украшенията може да са само от връзки в областта на бюста.

Някои дънкови туники за малки момиченца имат от хастар от памучен плат с десен от пролетни, дребни цветя, розови точки и розово райе.

Най-подходящите аксесоари за дънковата туника са сандалите и всякакъв вид обувки с ниска платформа. Може да комбинирате с шапка или блейзър. Минимизирайте аксесоарите. Дълги, разпуснати коси са идеален завършек на тоалета Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader