Всички дрехи

Блуза с деколте

Търсите нова колекция от модерни блузи за пролет-лято 2018? Днес модата в блуза с деколте предлага бунт от цветове, щампи и стилове.

Модните дизайнери залагат на красотата в женския бюст. Затова сега повече от всякога предлагат изобилие от модели блузи с деколте.

Цветова гама блузи не е постна. В нея се предлагат пастелни цветове и ярка цветова палитра. Комбинацията от два контрастни цвята също са актуални.

Ако се спрете на класическият бял цвят, който никога не остарява, също няма да сгрешите. Сега, за разлика от друг път той е представен в богата цветова схема и неговите нюанси – бежов, слонова кост, крем.

Дамски блузи с деколте за пролет и лято

Що се отнася до стиловете, в които ще се правят модни блузи пролет-лято, дизайнерите не определят рамка.

Може да изберете това, което ви харесва. В модата има класически модни блузи и блузи-ризи, които са изработени от красиви течни материи – коприна, шифон, сатен. Декорацията може да се постигне, чрез вложка от дантела или нежна бродерия. Подобни модели са отлична възможност за романтична дреха, ако са съчетани с буйна пола или джинси.

Ако обичате да носите модерни блузи от пролет-лято, то може да допълните с широк колан, който ще подчертае талията ви.

Интересен декор на блузата могат да бъдат и копчета, презрамки и други елементи. От тях дизайнерите предлагат да използват различни форми и размери и контрастни цветове. В допълнение има модели с дълбоко V-образно деколте, асиметрични разфасовки, като орнамент на блузите.

Предлагат се и модели блузи с деколте без ръкави

Всички видове и модели дават възможност на нежните представителки на човечеството да се наслаждават на новите колекции модерните блузи и да избират измежду разнообразие.

Сред такова и вие ще намерите моделите с черно-бяла ивица, малки и големи точки, абстрактни и геометрични рисунки, флорални цветове. Със сигурност ще откриете нещо, което ще ви угоди, най-важното е да не ограничавате полето на своите фантазии.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *