Всички дрехи

Бляскава визия с официалните дълги поли

Дългите поли са винаги актуални и са символ на женствеността. Плисирана, ефирна, плетена или от шифон – няма никакво значение. Те имат загадъчната способност да подчертават нашата красота, без да я разкриват и излагат на показ. Могат да се съчетаят с елегантни обувки на висок ток, груби кубинки, ботуши, мокасини или спортни обувки. През есента може да се комбинират с някой огромен пуловер или фино поло, което допълнително ще акцентира на женствения ни силует.

Дългите поли са изключително подходящи за този сезон и позволяват безброй съчетания и стилови комбинации. Днес ще ви представим няколко модела дълги поли, специално за официални поводи.

Дългите поли са една от най-красивите, женствени, удобни и практични дрехи в гардероба на дамите, а освен това никога не излизат от мода. Ако ви очаква специално събитие, лесно можете да комбинирате дългите поли с ризи или официални блузи и да бъдете номер едно по стил. Особено популярни са полите с макси дължина. Те могат да се носят за всеки повод – в парка, на плажа, на концерт и дори на коктейл. Макси полите са с различни форми и дизайн, като те могат да ви превърнат ту в артистична бохемка, ту в елегантна дама или пък в момиче с непринудена визия.

Ако искате да поставите акцент върху плоския си корем, можете да изберете дълга пола с ниска талия и широк колан и да я комбинирате с къса блузка и обувки с високи токчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *