Всички дрехи

Вечерни рокли за всеки вкус

Всяка дама притежава собствена визия, което я отличава от всички останали. Със сигурност разполагате с поне 4 разкошни вечерни рокли, които превръщат всяка жена в истински желана дама. Ще се спрем на няколко варианта, с които ще изглеждате модерно и ще блестите в отражението на събраните от вас погледи.

Дълги рокли

Ако поводът ви позволява можете да изберете такава, с голяма цепка, но да няма други провокативни детайли. Сатенът е подходяща материя за лятото, осигурявайки ви прохлада и в същото време стил и елегантност. Асиметричните дълги рокли са нестандартен начин, по който можете да изразите индивидуалността си, затова не се страхувайте да опитате.

Къси рокли

Изберете къса рокля, която подчертава красотата на извивките ви. Главен акцент при този избор е цветът. Можете да избирате между такива с тънки или дебели презрамки или без. Спрете избора си на едноцветна рокля, когато става дума за по-официално събитие, за да придобиете наистина бляскава визия.

Официални рокли

Оскъдна горна част за сметка на пищна долна е ключът към това да приковете погледите на всички. Официалните рокли с бюстиета придават блясък на визията ви. Камъните придават допълнителен шик, а цветовете са разнообразие от нюанси.

Рокли с флорални мотиви

Този вид рокли са предназначени по-скоро за всекидневни или неангажиращи поводи, въпреки че и сред тях има такива, които успешно могат да минат като официални. Те са пъстри и весели и са в пълен синхрон с времето навън. Актуални са всеки летен сезон, затова няма да сгрешите, ако и тази година заложите на тях.

Подходящи за лятото са роклите, изработени от тънките и леки материи, удобни и падащи свободно по тялото. Обърнете внимание и на цветовете, които са актуални за годината. Уловете границата между официалната и по-небрежната визия и ще изглеждате елегантно и романтично.

Тук може да разгледате  всички модели официални къси рокли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *