Всички дрехи

Вталена блуза с пеплум

В гардеробът на всяка жена трябва да присъстват и романтични дрехи. Поли, рокли и блузи са идеален начин за показност на женските достойнства, но за да е още по-стилно изображението към тях трябва да добавим малко нежни щрихи.

Едно отлично допълнение към тази романтична визия се явява вталена блуза с пеплум.

Идеята за създаването й е заимствана от роклите с клош от времето на аристократизма. Дамските воали и дипли придават много женственост и красота на цялото излъчване. Още в миналото са били използвани, за да контурират женския силует в местата с недостатъчно извивки и обратното да визират на красивите форми.

Днес блузи с пеплум се създават от всякакъв материал – дантела, ликра, кожа и др. Накъдрената долна част служи за по-красиво и стилно оформление на цялостния силует. Пеплумът се разполага най-често в долната част на дрехата, а в редки случаи и в областта на ръкавите.

Кукленското изображение, което придава една вталена блуза с пеплум е идеално за съчетание с панталон, официална права пола, пола тип молив и дори дънки. С вталена блуза с пеплум може да се облечете за специален повод, важен прием, за офис тоалет и друг важен момент.

Стилното излъчване се постига с не много усилия, а резултатът безспорно е забележителен.

Вталени блузи с пеплум са подходящи, както за дами с крушовидна форма, така и за по-плоските жени. Те чудесно извайват силуета. Придават женственост и чар.

Ето, защо не се колебайте дали подобна дреха би стояла добре на тялото ви. Тя е създадена, за да отива на всяка дама, независимо от възраст и структура.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *