Всички дрехи

Дамски обувки Supra

Марката “Supra“ бързо достига върхове, за които други марки са се борили дълго и упорито. Причината за големия успех е тясната връзка на тези маратонки с компанията за анимационни филми „Дисни“. Още първата колекция на “Supra“ включва всички важни персонажи – белите кецове са кръстени „Снежанка“, а черните – „Злата кралица“. Има дори „Отровната ябълка“. Другият модел от тази поредица – “Stacks II” е кръстена на всички джуджета, като цветовете им отговарят на тези от анимацията.

Разбира се, компанията предлага маратонки за „пораснали момичета“. Те имат висока платформа и принадлежат на серията “Anevay”. Серията включва цветове като опушено зелено, златно, шампанско, сребърно. “Catori” е другата луксозна колекция, също лимитирана. Дизайнът се отличава с пастелните си, топли цветове.

Най-голяма е колекцията от дамски обувки за бягане, наречена “Womens Scissor”.

Както предполага името, дизайнът е „остър“, а по предназначение има допълнителни отвори за проветрение и предпазване от изпотяване. От вътрешната страна всяка от обувките има уникална шарка и мека, удобна стелка, докато ръбът на обувката е извит рязко надолу, осигурявайки максимална свобода на глезена.

Що се отнася до стил, на последно място, но най-известни, са дамските линии “Skytop”. Това именно са кецовете, с които компанията “Supra” се сдоби с толкова популярност и, благодарение на звезди като Джъстин Бийбър ,стигна до сърцата на много малки момиченца. В момента “Skytop“ се предлага в шест варианта – от бяло до черно. Най-впечатляващи са моделите в златно и сребърно, както и един специален от червено кадифе.

Всички модели на марката не превишават цената от двеста долара, което е необичайно за толкова известна компания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *