Всички дрехи

Дънките, които жените обичат

Почти всяка жена обича да носи дънки, защото се съчетават с почти всичко, а през 2017 година стиловете дънки са толкова много, че е почти невъзможно да не намериш типа дънки за твоето тяло.

Дънки със свръх ниска талия

Ообичани от жените с плоски кореми, тяхната талия се намира от 3 до 5 инча под пъпа и са перфектни за жените, които са горди със своя стегнат корем.

Дънки с ниска талия

Жените, които обожават да ги носят трябва да не забравят, че понякога този тип дънки слизат по-надолу от колкото е нужно, но пък подчертават добре бедрата на жените. Те са перфектни за слаби момичета, които се чувстват добре в своето тяло.

Дънки с много ниска талия

Това са най-носения тип дънки сред жените и са перфектни дори за момичетата, които са по-широки в кръста. Можете да ги носите през деня на работа и вечерта на парти съчетани с високи обувки.

Дънки с висока талия

Това са дънките, които се възвърнаха от 90-те и могат да подчертаят женските извивки ако вътре бъде натъпкана блуза или да скрият недостатъците с блуза, която да стои над тях.

Дънки Boyfriend (мъжки дънки)

Това са дънки, които имат мъжка кройка и изглеждат сякаш сте ги взели от своя приятел, но са по-тесни в талията, подчертават добре дупето на жените и падат свободно по краката. Стоят добре на по-слаби дами.

Дънки тип цигара

Не случайно се казват така, те са с висока талия и са по-стегнати, но на глезаните падат широко, така че перфектно прикриват корема, от който е трудно да се отървете.

Дънки до глезените (Cropped jeans)

Дънките до глезаните удължават кръка и са перфектни за дъждовните дни.

Скъсани дънки

Скъсаните дънки са супер актуални в момента. В началото бяха скъсани само на коленете, но днес целите са разпрани навсякъде. В миналото скъсаните дънки са смятани за безпаричие, но през 2017 година те са едни от най- модерните дънки сред жените.

Смята се, че с популяризирането на дънките около жените е започнала демокрацита и днес за всяка жена има и префектен чифт дънки.

Тук може да разгледате  всички модели дънки boyfriend

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *