Всички дрехи

Дънки със свободна кройка и захабен ефект

В ежедневието на всяка дама дънките са неизменна част от тоалета й. Те са дрехата, в която винаги е разумно да вложите пари и никога не е излишен още един чифт дънки. Те са може би една от най-практичната част в гардероба ни. Подходящи за всеки повод и всяко събитие. Могат да бъдат част както от спортната визия, така и от спортно-елегантната. Дори се вписват страхотно в по-елегантната визия. Идеални за всяка част от денонощието, винаги може да им се доверите. Подходящи са и случаите, когато не знаете какво да облечете, но и нямате много време за мислене. Просто грабнете един чифт дънки и имате решение на проблема.

За щастие на всички нас, днешните модни линии предлагат богато разнообразие от модели и цветове, подходящи за всеки вкус и фигура. Това може би е единственото, с което трябва да се съобразим, когато си купуваме дънки – кой модел е подходящ за нашата фигура.

Сега ще си поговорим по специално за дънките със свободна кройка и захабен ефект.

Този модел е подходящ и за слаби и за по-пълни момичета, но специфичното, на което трябва да обърнете внимание е захабеният ефект. Този ефект, в зависимост къде е разположен по самите дънки, играе важна роля за това как ви стоят те.

Ако сте дама със широк ханш и слаби крака, то не избирайте дънки със захабен ефект в областта на дупето и ханша, той визуално ще направи тази ви част да изглежда още по-голяма. Заложете на свободни дънки с такъв ефект на слабите ви участъци.

В случай, че искате дупето ви да изглежда по-голямо, то изберете дънки с широка кройка и захабена и просветлена част именно там, тази визуална измама ще ви помогне да подчертаете точно тези части на тялото, които вие желаете.

Схванахте идеята, широката кройка е подходяща за всеки, захабеният ефект не е подходящ за всяко място! Следвайте това правило и резултатите ще са налице!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *