Всички дрехи

Ежедневни рокли от трико

Ежедневните трикотажни рокли дават на собственичката си уникален комфорт и удобство. Във всеки сезон трикотажът си остава един от най-употребяваните платове.

Роклите тип пуловер, описвайки всяка част от тялото, са хит сред младите дами, особено през студените месеци.

Трикотажните рокли тип свръхразмер са идеални за дните, в които искате да се мотаете с приятели, да пазарувате или ще разхождате кучето. Този модел дава свобода на движенията и прикрива всякакви недостатъци.

Не се отказвайте от асиметрията в ежедневните трикотажни рокли. Особено актуални са моделите с едно рамо, различните дължини и дори тези с един ръкав. Така се придава една непринуденост на силуета.

За бизнес жената, която е особено взискателна към външния си вид, трикотажното облекло е перфектно.

Ако дамата няма добре изразена талия е добре да използва колан.

Спортната трикотажна рокля е за младите, които водят активен живот. Тя неограничава движенията и може да се комбинира по различен начин.

Плътната трикотажна рокля е тази, която описва всяка извивка на тялото и ви прави изключително секси. Тя е подходяща за тези дами, които имат пропорционални мерки.

Трикотажната рокля фланелка е за момичетата, които търсят лекота, комфорт и искат тялото им да диша.

По-едрите дами също може да използват в ежедневието си трикотажни рокли. Предимно те трябва да внимават дрехата да не им седи изпъната по тялото, а да е леко хлабава, а дължината да е точно под коляното. Цветовете, в които ще изглеждат привлекателно са бургундско, тъмно синьо, перлено, корал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *