Всички дрехи

За лятото, еспадрилите и хубавите моменти

Всички обичаме лятото заради горещите нощи, дългите разходки и купонджийските отпуски. Ефирните дрехи и свежите цветове, които ни заобикалят навсякъде, създават настроение, с което няма как да не се настроите на вълна забавление и честота ,,Забрави проблемите“.

Изборът на обувки винаги е сложен, без значение от повода. Трудно е да съчетаеш лекота, удобство, визия и качествена материя в една обувка. За щастие точно с тази цел някой в Испания е измислил еспадрилите. В класически вид те са направени от памучен плат  и коноп. Добрата новина е, че можете да ги носите с почти всички летни дрехи. Плюс е и това, че ги има в изобилие на цветове и дори височина и дори най-капризната дама няма как да остане незадоволена.

Законът при носенето на еспадрили е само един. Те винаги се носят на бос крак.

В ежедневните си разходки можете да ги носите с всичко – поли, панталони, рокли, дънки. Ако сте предвидили дълги разходки или ще стоите права, изберете модел, който е по-нисък, за да не уморявате краката. Не е задължително да ги съчетавате с някоя от дрехите си, но ще стои страхотно, ако ги комбинирате с поне един от аксесоарите. Може да изберете чантата или дори обеците.

Високите еспадрили с платформа също са добро решение, особено за плажни партита и ваканционни разходки. Комбинирани със стилен шал и гердан, от вас ще струи топлината на слънцето и свежестта на морето.

Можете да ги носите и на по-официални поводи, но тогава за препоръчване е да изберете еспадрили, направени от кожа. Стоят по-елегантно и също са лесни за комбиниране. Например със скини дънки в контрстиращ на обувките цвят.

Без значение на какъв модел сте се спрели го носете с усмивка и лятото ви ще бъде незабравимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *