Всички дрехи

Къси рокли – с какво и кога да носите

Роклята е универсален атрибут от гардероба на модерното момиче. Тя е стилно и удобно нещо, което е хубаво да се носи включително и през студения сезон. Тя подчертава достойнството на всяка модерна жена и приляга с почти всичко. Нека да разберем, с какво да носите рокли, за да изглеждате стилно във всяка ситуация.

Роклята може да бъде ушита от разнообразни тъкани: вълна, кадифе, кашмир, трикотаж или ангора. Най-привлекателни са пелерините от кашмир и ангора. Те могат да бъдат различни цветове, вариращи от яркочервено до неутрално сиво и черно. Универсалният цвят си остава черното. Този елемент на гардероба е подходящ във всяка ситуация: за бизнес срещи, за парти и ежедневието.

Днес роклята е отличен офис вариант. Ако роклята позволява, може да се комбинира с черен пуловер с делово сако в цвят червен, малинов, зелен. За по-строга версия се получава перфектно съчетание с блузи от необичайни цветове: червен, смарагдово зелен, бургундски, син или лилав.

Какви кройки и модели къси рокли има

Роклята хармонично се съчетана с огромно количество неща за ежедневието. Полата може да бъде класическа или в друг стил.

Един успешен ансамбъл е къса рокля с високи ботуши – в този костюм ще можете да покажете краката си, без да изглеждат вулгарни.

Как да разнообразим ежедневния стил рокли?

За да избягате от скучното ежедневие изображение може да заложите на жилетка, яке или сако, които да допълнят стила на обличане.

Кога да носите къси рокли

Късите рокли, както и късата пола са малко специфични. Те могат да се носят в конкретни ситуации и невинаги. Наред с това за късата рокля има изисквания за силуета. Момичетата и жените с по-пълни форми, несъвършенства по тялото или на по-голяма възраст не бива да носят прекалено къси модели рокли.

Декорацията е позволена. Може да добавите цветният шал, който да придаде елегантност на изображението. Може да заложите на аксесоар като брошка.

Не забравяйте, че женствеността и краткотрайността винаги остават уместни, въпреки непрекъснато променящата се мода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *