Всички дрехи

Лятото и късите панталони с висока талия

Високата талия от 80-те покори 21-ви век и това лято няма нищо по модерно от късите панталони с висока талия. Те дават свобда на тялото, прекриват несъвършенствата и още много неща, които ги правят перфектни за летния сезон.

Късите панталони с висока талия можете да ги намерите във всякакви цветове и принтове. Съответно те могат лесно да се вмъкнат както и в най-екстравагантния, така и в най- консервативния стил на обличане.

Вие избирате талията колко точно висока да е и колко дълги да са те.

Съчетават се лесно и бързо с всичко. Няма значение дали блузата е дълга или къса. Те прехващат коремната част, която най-трудно се сваля и ви помагат да се чувствате спокойна и уверена в тялото си дори, когато ги съчетаете с кроп топ.

Също така поради това, че са с висока талия стоят добре с бански. Слагате банския, отгоре късите панталони, и се чувствате добре разхождайки се из курортното градче.

Можете да ги съчетавате както с ниски спортни обувки, така и с високи токчета и платформи.

Късите панталони с висока талия ще ви помогнат да се чувствате по-уверени в своето тяло и да не се притеснявате от килограмите, в случай че те не са нивото, което искате. Също така мястото, което заемат в куфара е минимално, което ги прави задължителен избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *