Всички дрехи

Модерни дрехи, на които да заложите пролет-лято 2018

Тенденциите за  пролет-лято 2018 предвещават да напълнят гардеробите ни с цветни и интересни дрехи. Както за спортно-елегантните визии, така и за строго елегантните дами има нови трендове, в които всяка дама би се влюбила.

Една от модните тенденции за предстоящите сезони е така красивият бебешко розов цвят.

Той продължава да държи първото място на модните класации. Якетата в този цвят със скосена, или иначе казано, военна якичка  са най-добрия избор щом говорим за актуалност. Повлиян от модата на Запад, българският пазар обещава богато разнообразие на такъв тип якета.

Гащеризон с дълги, широки крачоли. Това е дреха, която би се вместила в гардероба и на спортната, и на елегантната дама. Предлагането в различни материи и десени прави този модел гащеризони да се впишат в различните визии и да стоят прекрасно и с обувки на висок ток,  и с кецове.

Ако актуалните модели за пролет-лято 2017 година залагаха на перлите, то за 2018 абсолютният техен заместител са перата. Рокли с пера, ризи с пера, та дори и дънки с пера. Може би Ви звучи малко екстравагантно и прекалено, но не! В правилната комбинация тези дрехи биха изглеждали много впечатляващо и ефектно, без да прекрачват границата на естетичното.

Ресните отново на мода!

Всички се сещаме за онези атрактивни рокли, които носят спортните танцьорки, нали? Е, те вече спокойно могат да станат част от Вашата колекция от парти рокли. Разбира се, подобна визия изисква и правилна преценка на подходящ повод. Но за една парти вечер, роклята с ресни е  страхотен избор. Ресните ще се движат в ритъма на Вашето тяло. Танците Ви ще изглеждат особено грациозно!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *