Всички дрехи

Модни тенденции при късите рокли

Онова незаменимо качество на модата е, че се мени. Основен параметър на тази промяна е дължина – от дълги към къси рокли. И обратно. И макар да има способността да запазва дадени трендове или тенденции за по-дълго, и да съхранява някои класически визии завинаги, то тя винаги може да бъде модифицирана според настроението, ситуацията и индивидуалността.

Бразилски дизайнери показаха, че през следващото лято ще се носи лъскав сатенен плат в традиционни цветове. Модерни ще бъдат късите рокли, рокли по тялото, рокли, в оригинален цвят и осеяни с безброй копчета. Ревюто показа и ефектни деколтета в различни геометрични форми, акцентиращи най-вече върху гърба. На подиума дефилираха и манекенки, облечени в класически рокли в черно-бялата гама, подходящи за модните почитатели, които предпочитат елегантността. През следващия сезон не трябва да се забравят и меките и естествени цветове.

В момента е много актуално да се носят къси рокли с дълги палта или жилетка. С определен тип дрехи, такава комбинация може да послужи и за пресъздаването на образа на фаталната жена.

Никой не отрича необходимостта всяка дама да притежава поне една къса черна рокля. Тя никога не излиза от мода. За лятото обаче е по- добре да заложите на късата рокля с флорални мотиви, която е много актуална за сезона. Съчетайте я с аксесоари, които не се набиват на очи – флоралните мотиви трябва да изпъкват.

Коя е най-подходящият аутфит за първа среща? Късата червена рокля, разбира се. Червеният цвят е много романтичен и секси. Съчетайте я с обувки на ток, защото мъжете ги обожават. И не забравяйте да бъдете естествени и да се усмихвате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *