Всички дрехи

Приказна официалност с дъгата рокля с гол гръб

Дълга, изящна, женствена – само част от думите, които могат да опишат класическата дълга рокля. Тя предава издълженост и елегантност на визията, както никоя друга рокля. Дългите рокли са изцяло официални и предпочитани, особено ако искате да оставите запомнящо се впечатление сред останалите гости. Дъгата рокля с гол гръб е признак на стил и класа.

Избрахте ли вече тоалетите за празниците? Ако в коледно-новогодишната си програма сте планирали официално събитие, то със сигурност сте приготвили дълга вечерна рокля. Ако какъв по- добър избор от официална дълга рокля с открит гръб. Правилото е, че при модел рокля с гол гръб деколтето трябва да бъде високо. Понеже акцент е гърбът изберете прическа с вдигната коса.

Дългата вечерна рокля винаги се носи с обувки на висок ток. Изберете елегантен класически модел, на тънки (стилето) токчета. Съчетайте обувките с някои от аксесоарите във визията си – колан, бижута или чанта. Другият, също толкова добър вариант, са обувки в контрастен цвят, който да привлече вниманието.

Най-добрият вариант за чанта за дългата вечерна рокля е клъчът. Повечето модели едва ще съберат телефона, личните ви документи и парите ви, но когато говорим за елегантна визия, клъчът е безспорен победител.

Относно бижутата за роклите с гол гръб изберете едно много актуално и шик бижу, което има акцент на гърба. Доста прилича на обърната огърлица. Сложете много гривни на ръцете, ако роклята ви е семпла и имате нужда от акцент, който да прикове вниманието.

Когато говорим за носене на вечерна рокля на празнично събитие през зимата, трябва да помислим и за топлината. Носете със себе си елегантен шал, с който да се наметнете, ако ви стане студено. Шалът може да е в класическите бяло и черно или да е в съчетание с друга част от тоалета ви – обувки, рокля, бижута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *