Всички дрехи

Първото впечатление на дамските обувките

Хората смятат, че обувките са завършека на всеки тоалет, но истината е, че те са много повече от това – те не просто завършват тоалета, те го правят да изглежда, спортен, стилен, ежедневен, официален и т.н.. Обувките са най- яркия аксесоар. Всъщност дизайнерите смятат, че обувките са по-важни от самите дрехи.

Правилните обувки предават на жената увереност и стил, издължават фигурата и правят нейните крака да изглеждат по-елегантни и дълги. Всъщност, всеизвестен факт е, че хората първо забелязват обувките, а след това останалата част от човека, което въобще не е изненада, защото живеем в 21-ви век и всеки гледа към земята, където са нашите обувки. Мерелин Монро  e казала, че жената може да превзема света само и единствено с правилните обувки и всички жени са съгласни – все пак правилните обувки правят жената по-борбена.

Обувките променят характера на човека, обувките говорят за човека, обувките казват всичко за теб, за мен, за нея и него. И нека си признаем, че жените обичаме да харчим парите си там където може да ги виждаме – в обувките си. Затова никога не е грешно да инвестирате в нов чифт обувки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *