Всички дрехи

Свежест и елегантност с цветните рокли

Всяка дама трябва да има поне една цветна рокля в гардероба си. Те са толкова привлекателни, че много трудно ще се сдържите да не сложете и втора и трета. Изкусителните модели рокли с шарени мотиви внасят модна свежест и красиво настроение в цялостната визия. Най-подходящи са за носене през топлите месеци и лятото, защото изпъкват още по- добре под слънчевите лъчи. Но това не означава, че не можем да внесем малко цвят и през зимните дни.

Моделите цветни рокли са разнообразни и богати на модели и разновидности. Започваме с класическата работна рокля, която освен в неутрални и студени нюанси може да бъде светла и лъчезарна, ако я подберем в ярки цветове. Сладко розова рокля с колан и лилави обувки на ток ще накарат визията ви да заблести. Да прибавим и черно сако за повече работна елегантност. Можете да направите подобна комбинация и със светлозелена рокля.

За официалната вечер можете да заложите на повечко цвят с дълга изящна рокля в жълто. Изберете модел с премятане около врата, гол гръб или открити рамене. Със сигурност ще засенчите всички на партито. Комбинирайте с стилни обувки на висок ток и нежни бижута.

Или пък заложете на класическата коктейлна рокля в шарен дизайн тип бюстие и изпъкнете с настроение. Съчетайте я с едноцветни сандали, стилни бижута и секси прическа. Вече знаем кой ще бъде душата на купона.

Можете да разгледате всички жълти рокли парти рокли

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *