Всички дрехи

Спортни поли – дневна доза удобство

Повечето момичета щом тръгнат на тренивовки и фитнес, първото нещо за което се сещат е спортният сак, пълен със спортен клин, тениска и маратонки. Честно да си кажем когато погледнем залите всички дами са облечени по този начин, като че ли спортният екип не може да бъде нежен и секси. Не, напротив може и в тази статия ще ви покажа как. За това, ако ви е любопитно четете нататък.

Не можем да отречем удобството на спортният клин, шортите и класическият анцунг. Те са вечната класика за спортуващото момиче. Но днес по магазините има една уникална вълнуваща и много удобна дреха. Представям ви спортната пола. Може би в момента гледате с подозрение, но ще бъдете очаровани, ако само и дадете шанс.

Спортната пола е къса над коляното. Често моделите предлагат от вътрешната й страна пришити шорти за да не разцъфнете по долни гащи следващият път когато направите щпагат. Те са изключително комфортни, защото оставят целите крака голи и дишащи и по този начин няма начин да справат. Не се мотаят, както широките анцунзи по краката и не ограничават движенията. Не пристягат както клинът понякога. Влюбихте ли се в тази превъзходна дреха? Чакайте, има и още.

Известните спортни брандове като Nike и Adidas знаят, че спортуващите момичета търсят освен стил и комфорт. За това на пазара ще срещнете истинско разнообразие от модели, кройки и финни материи. Цветовете са от класическото черно до нежното дамско розово и всички останали меки тонове, подходящи за спортуващи дами.

Следващият път когато се чудите какво да облечете за тренировка си спомнете за спортната пола, една страхотна и предпочитана дреха от спортните дами по цял свят. Вижте дрескода на тенисистките например. Веднага ще забележите полата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *