Всички дрехи

Черният клин, новият панталон

Жените днес, просто искат да се чувстват комфортно през деня. Изморени от неудобните панталони, поли и рокли, всяка една от нас понякога има нужда да си почине и да сложи любимият си черен клин. Той придава комфорт, сигурност и съчетан с подходящата блуза или туника изглежда перфектно, дори и за навън.

Клиновете стават все по-полярни и все по-предпочитани от жените. В 21-ви век клинове се носят не само във фитнеса, но и във всекидневието. Те са различни цветове, разтегливи са, което ги прави удобни, могат да имат различни дизайни, прихващат нежелания корем, правят ни по-слаби и стоят перфектно с по-дълги блузи. Също така, всеки клин е изработен от различна материя, което позволява да се избере перфектния модел за сезона. Разбира се, не спираме до тук с плюсовете и трябва да допълним, че черният клин лесно заменя черния неудобен панталон рано сутрин. Клиновете са също така перфектни за зимата, когато навън е -20 градуса и дори с дънки и палто продължаваме да зъзнем, това което трябва да направим е да облечем клина под любимите си дънки, така ще имаме допълнителен плат дреха, който да ни топли и по този начин студеният вятър няма да достига до кожата ни. Не трябва да забравяме, че благодарение на клиновете можем да носим любимите си скъсани дънки, дори и в по-студено време, защото отново просто слагаме един по-тънък клин под тях и дупките на дънките ни са прекрити, като остава този така небрежен и „як“ вид.

Все повече дами виждаме да се чувстват удобно и прекрасно в своите клинове, дори и на работните си места. Затова, дайте си малко почивка от стягящите панталони и дънки и ги заменете с клинове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *