Всички дрехи

Съвети за грижа и комбинации в елеци с косъм

Ако сте почитатели на козината и винаги в арсенала с дрехи имате поне една такава с косъм, например елек с косъм, то добре е и да знаете как да съхраните живота му за по-дълго.

Един от най-лесните начини да добавите дреха с козина в гардероба си е като вземете елек с косъм. Дрехата е небрежна и шик, носи се от много модни икони и лесно се комбинира с елегантни рокли, то или джинси. Правилото е само едно – каквото и да носите под нея, то трябва да е от фина материя.

Елеци с косъм поемат бързо миризмите. Дори и да пръскате парфюм не го правете директно, защото поемат цялата миризма и ухаят прекалено дълго.

Елекът с косъм не обича третиране с химикали. Ацетон и други такива могат трайно да увредят козината му, а все пак тя е чара на тази дреха.

Ако елекът с косъм е повреден, добре е да го занесете на специалист, кожухар, който да направи поправката. Същото правило важи и за аксесоари с косъм и козина.

Не носете дрехи с козина от глава до пети. Това е модна катастрофа. Добре е да комбинирате елек с косъм с дънки и блуза или панталон, пола, но не всичко да е в козина.

Ако харесвате елеци с косъм, поради тяхната практичност и топлина, в зависимост от повода може да ги комбинирате по най-различен начин. Те са чудесно допълнение, дори към елегантни тоалети. Могат да ви предпазят от студа и да ви накарат да изглеждате секси. Елек с косъм добре си подхожда с висок ботуш, чизми и впити дънки.

Козина и гладка кожа се комбинират перфектно, така, че е добре да съчетаете близа и панталон от кожа с елек с косъм. На пазара се предлагат много интересни облекла от кожа и козина, от които да избирате вашите модели и кройки.

Имайте предвид, че козината прави тялото по-обемно. Затова никога не обличайте елек с косъм под палто с козина. Мечката пред вас ще изглежда малка, колкото и фина дама да сте. Нека дори не ви притеснява факта, че ще ви е студено. Козината и дрехите с косъм, в случая елек с косъм, пазят много топло, така че ще е достатъчна само едната от двете дрехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader