Всички дрехи

3 елегантни рокли и идеи с какво да ги носите

Роклята постепенно се превръща в универсално облекло, въпреки че за такова се смятат дънки или панталони. Тази година роклята допълнително ще засили позицията си. Основното нещо е да знаете какво да носите с нея.

Най-важният “детайл” на роклята – това е жената, която я поставя. Ако изберете роклята според вашия тип телосложение, тя ще скрие всички недостатъци и ще направи по-ясно изразени достойнствата ви. Има рокли, които трябва да станат основни в гардероба на всяка жена и всеки от тях заслужава да бъде забелязан. Това са:

Малка черна рокля

Рокля от шифон

Леопардова рокля

Рокля номер 1

Всички са чували за едноименната вечерна дамска рокля „малка черна рокля“. За да я поставите на тялото си и да изглеждате повече от добре, изберете ярки принадлежности. В противен случай, в основата, можете просто да се изгубите.

Миниатюрно кожухче или яка с козина, перлена огърлица, кристали, дантелена горна яка с големи обеци са само част от идеите за съчетанието й. Много от тях са заимствани от самата дизайнерка Коко Шанел. С такава комбинация може да отидете на парти с приятели или на Гала вечеря в скъп ресторант.

Рокля номера 2

Това е универсален вариант, който е подходящ както за работа, така и за празнуване. С него може да отидете дори в офиса. Завършете роклята с подходящо яке.

Основните цветове на роклята трябва да включват черно, бяло, бежово и червено. За черните и червените рокли изберете “заглушителни” цветове и с тях е необходимо да се носят якета с меки цветове, в кафяво, черно или синьо яке. Спрете се и на бежова чанта за перфектна комбинация. Под шифона можете да носите дори късо черно яке, а ярките аксесоари не трябва да я придружават.

Рокля номера 3

Хищният печат на леопарди винаги е модерен – красив и секси. Сега може да го изберете и в синьо, розово и зелено. Това не изисква допълнителен цветен придружител, а само монохромни якета или шалове, чанти и обувки. И също така – грим с подложка за устни. И помнете – леопардът по време на работа не може да се носи. Максимумът, който може да си позволите е леопардовия шал.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader