Всички дрехи

4 вида ежедневни поли

Няма жена, която да не харесва поли. Полите са може би най-женската дреха след роклята и разбира се най-предпочитаната. Някога жените не са имали възможност да носят панталони и не са имали голям избор освен да носят рокли и поли. Днес обаче сме свободни да носим каквото, когато си поискаме и както си искаме. Имайки тази свобода е грехота да си позволим да изглеждаме зле или пък недостатъчно женствено. Затова полите дори днес са толкова обичани и носени. Разбира се другата причина за женската безословна любов към полите днес е, че те лесно се съчетават с всичко и бързо от вечерни могат да се превърнат в ежедневни.

Полите молив

Това са дълги или къси поли по тялото, които стоят перфектно както с по-официална риза и токчета, така и с бели кецове, и ежедневен едноцветен потник или кроп топ.

Поли с висока талия

Може да бъде и тип балерина до кокалчето или над него.  Екстревагантни и дръзки този тип поли са перфектни за гала вечери, фотосесия в парка или просто за разходка из градските улици. Съчетава се добре както с токчета и палци за балерина, така и с любимите кецове.

Широки поли с висока талия

Перфектни за дискотеката или за скучен ден в университета – вие избирайте. Токчета или спортни обувки, официална риза или просто потник- избора е ваш.

Поли с ниска талия

Интересен вариант е този с леки флорални мотиви, което ги прави перфектни за неделен следобед прекаран в парка или за шопинг. Препоръчваме ниски обувки, защото този тип поли е по-подходяща за ежедневието.

Дълги поли падаща свободно надолу

Перфектни за лятото и за през деня този тип пола е перфектна за по- хладните или не чак толкова летни дни.

Независимо дали е пола или панталон всичко вечерно може да стане ежедневно, но не и ежедневното да стане вечерно. Избирайте дрехите си умно и не забравяйте, че с пола никога няма да изглеждате твърде официално или прекалено неофициално облечена- тя е перфектната среда.

Тук може да разгледате  всички модели поли с висока талия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader