Всички дрехи

4 вида елегантни рокли

Женският гардероб е винаги препълнен, но някак си никога няма достатъчно дрехи в него, които да ни накарат да спрем да купуваме. Всяка жена има различен стил и вкус, но задължително правило остава най-важните видове рокли да присъстват във всеки женски гардероб. Ето и 4-те елегантни рокли, които дори обичаме повече от мъжете си:

Ежедневна дълга рокля А Casual Maxi Dress

Тя е удобна и е подходяща както за офиса, за официална вечеря, така и за бягане из града, докато вършите своите ежедневни задължения, след като я съчетаете с удобни сандали.

Семпла ежедневна рокля A Sheath Dress

Невъзможно е да сгрешите с класическата черна рокля, защото тя както е ежедневна, така и съчетана с правилните бижута и обувки става официална парти рокля, с която бихте могли да привлечете всички погледи във вас.

Рокля с дантелен детайл A Lace Dress

Всяка черна рокля изглежда по-добре с дантела. Гледайки последните колекции на  Dolce & Gabbana виждаме, че черните рокли с дантели са завзели модния подиум.

Парти рокля A Party Dress

Всяка жена има в гардероба си елегантна рокля, която е заслужила името „Парти рокля-та“, това е защото кара своята притежателка да се чувства като кралица в нея и защото най- добрите/лоши партите винаги се случват докато я носите.

Всяка една от тези рокли сякаш е заела важна част в живота на жената и не могат да напуснат нейния гардероб. Тези рокли са мултифункционални, удобни, блестящи и практични.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader