Всички дрехи

5 вида неустоими дамски черни обувки на ток

Обувките с високи токчета са истинската тръпка на по-голямата част от модерните дами. Всяка от тях е горд притежател на половин шкаф, пълен с обувки, с високи токчета. Жените са специален вид хищници, а тяхната жертва са обувките с високи токчета. Моловете и търговските улици са дивата природа и всяка дама се опитва да спечели най-добрия и най-красивия чифт дамски обувки с високи токчета. И има защо. Един красив и дизайнерски чифт ботуши, обувки с високи токчета или сандали ви кара не само да се чувствате много по-добре, но и да изглеждате така.

В тази статия ще изброим някои от най – неустоимите дамски обувки на висок ток, които всяка жена би желала да притежава.

Чизми на ток

Те са елегантни, топли и удобни. Тук главно засягаме моделите със средно висок и висок ток, тези със стабилен и тези с тънък ток. Всичко е въпрос на предпочитания.

Боти на ток

Едни от най- предпочитаните обувки от женската половина. Може би заради техният комфорт или сигурността, която предлага масивният ток. Едно е сигурно – тези обувки определено си заслужават.

Официални обувки на ток

С наситен цвят, лачени, с пайети или диаманти – тази селекция от обувки предоставя на всяка дама личен рай. В частност тези са „черешката на тортата“ при всеки официален тоалет.

Сандали на ток

И ето едно лятно изкушение. Сандалите могат да се съчетават прекрасно с рокля, деним, къси панталонки или пола.

Oбувки с връзки на ток

Едно малко странно модно попълнение, но същевременно и доста любопитно. Добре е да го пробвате за разнообразие.

Цветът на обувките често варира. По- скоро е въпрос на предпочитания и трябва да се съобрази с тоалета. Черният цвят е неутрален и доста подходящ за обувки, понеже се съчетава лесно и не ви кара да се притеснявате дали си подхожда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader