Всички дрехи

5 вида обувки, които подхождат на спортна рокля

Нямa нищо по-хубаво в тези летни дни от това да сложите една ежедневна рокля и да не го мислите, но всички знаем, че понякога избора на обувки към роклята е труден. Ето няколко модела обувки, които се съчетават перфектно с лека лятна рокля:

Обувки на платформа

През последните години са все по-актуални и се съчетават перфектно както с официални, така и със спортни рокли. Леки, удобни и различни цветове, те просто допълват ежедневната рокля.

Платненки

Всички ги обожаваме. Ниските платненки, просто застават на крака и те връщат в детските години, в които всички деца тичакаха с такива наляво и дясно. Днес, не сме деца, но пък всички жени да се чувстват удобно в тях.

Кецове на платформа

Придават не само спортен вид на роклята, но и издължават крака на жената, също така и неизморяват женското стапало.

Ниски сандали

Без значение дали са между пръста или не, те са ниски, леки и удобни. Съчетават се перфектно с къси и дълги ежедневни рокли без да превличат твърде много внимание.

Еспадрили

През последните няколко години се възвърнаха от модата на 1940-та (В САЩ нашумяват тогава благодарение на героинята Лоран Бакол- Кей Ларго), са леки и удобни, перфектни за неравните градски улици. Поради лятното чувство, което носят някак си в себе си са перфектни за топлите летни дни и се съчетават добре с дънки и спортни рокли.

Не забравяйте, че правилната рокля се нуждае от правилните обувки!

Тук може да разгледате  всички модели платненки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader