Всички дрехи

5 вида обувки, които стоят перфектно с дънки

Носейки любимите си дънки се чувствате добре, носейки любимите си обувки се чувствате страхотно, но когато сте съчетали любимите дънки с любимите си обувки се чувствате просто перфектно. Ако често обаче се случва да не сте сигурни кои обувки стоят добре с дънки, можете да намерите решението по-долу.

Кецове

Стоят перфектно с тесни дънки. Точно поради тази причина не бихме ги препоръчали за дънки, които са тип чарълстон. Тесните дънки сами  издължават крака ви и го правят да изглеждат, по-слаб. Дънките тип чарълстон обаче се нуждаят от ток, който да им помогне да издължат вашите крака (разбира се, може и с обувки тип пантофка ако не сте фен на високите обувки).

Еспадрили

Спортно елегантни, еспадрилите стоят перфектно с всички видове дънки.

Боти

Перфектни за дъждовните сезони, те се съчетават перфектно с тесни дънки и дънки тип boyfriend (мъжки).

Пантофки

Стоят добре с всички стилове дънки, особенно ако са подгънати над глезена.

Токчета

Правят кракът ви по-слаб и по-дълъг, не виждаме причина да ги съчетавате не само с любимите ви дънки, но и с любимите ви рокли.

Изпробвайте нещо ново и съчетайте любимите ви дънки с чифт обувки по нов за вас начин! Не забравяйте, че сте свободни да носите всичко, което ви харесва, както ви харесва и когато желаете. Експерементирайте и изразявайте себе си чрез дрехите и обувките си.

Тук може да разгледате  всички модели пантофки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader