Всички дрехи

5 вида must-have обувки за зимата

Най-голямата страст на жените са обувките, това е ясно на всички. Те никога не ни стигат и винаги имаме нужда по още един чифт… от всеки модел.

С идването на зимния сезон всяка от нас започва да изпитва душевни терзания около закупуването на поредните нови обувки, с които да завладее света. Ето затова ние от FashionColors ще ви представим с няколко думи настоящите модни тенденции в зимните дамски обувки:

Боти

Тази зима едни от най-актуалните модели са тези от кадифе. Височината е според вкуса – дали ще са с нисък или по-висок ток, то едно е желателно – да е дебел и облечен.

Ботуши

Ако нямате класически кожени ботуши е крайно време да се сдобиете и с тях. Това са едни обувки, които никога няма да са демоде. А ако вече сте горда притежателка на такъв чифт е време да се сдобиете и с някой по-нестандартен модел, например с връзки.

Чизми

Особено актуален модел през настоящият зимен сезон е този тип “чорап”. Без значение дали ще са от кадифе или велур, в съчетание с рокля или пола, може да сте сигурна, че няма да останете незабелязана. Токът е по ваше желание, може да го има, може и да отсъства.

Дамски кубинки

Тази войнишка и мъжка обувка отново покорява модните върхове със своята непретенциозност. Перфектният топъл избор за дамите, които искат да се чувстват удобно и небрежно.

Апрески

Те са неизменна част от колекцията на почитателките на зимните планински разходки. Винаги топли, изключително удобни и завършващи снежната ни визия извън града, а защо не и в него.

Без значение на какво ще заложите разполагате с голямо разнообразие. Този сезон е  благосклонен към всички, защото може да бъдете в крак с модните тенденции и в същото време да изразите себе си.

дамски боти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader