Всички дрехи

5 връхни дрехи за лятото

Лятото е сезона на банските и на всички къси дрехи, но трябва да сме честни, че дори лятото има дни, които са облачни, даже леко хладни и колкото и да не ни се иска понякога си слагаме връхна дреха, която да ни предпази от летния, хладен бриз. Ето и какви връхни дрехи задължително трябва да притежавате това лято.

Бомбър

Шушляковото пилотско яке, което стана така модерно тази пролет няма да отстъпи и ще се носи дори и през лятото. То непозволява на летния вятър да премине, а материята няма по никакъв начин да ви спарва. Широко и в различни цветове, то отива на по спортни тоалети, но често наблюдаваме известните личности да го носят и с по- официални дрехи на червения килим.

Жилетка

Къса или дълга от години жилетката е най-добрата връхна дреха за през лятото, защото лесно се сгъва и пъха в дамската чанта без да заема много място. Също така, жилетката стои добре както на спортно облекло, така и на официално.

Сако

Ако сте фенка на елегантното облекло, това означава, че сакото е вашата връхна дреха. Тънките сака са леки, а ръкавите по-широки. Вталяват и правилният модел може дори да издължи женската фигура.

Грейка

Ако сте по-спортен тип жена и обичате да ходите на планина, то грейката не трябва да излиза от чантата ви. Тя е шушлекова, лека и широка. Можете да я носите както от горе, така и под дамското яке. Тя дава свобода и комфорт.

Суичър

Всяка една от вас има суитчер в гардероба си, който носи само вкъщи, до магазина или на планина. Суитчерът обаче е перфектен и за по-хладните вечери прекарани с приятели на плажа, докато пийвате по-нещо освежаващо.

Времето е непредвидимо затова не го подценявайте и винаги носете връхна дреха в чантата си за всеки случай.

Тук може да разгледате  всички модели червено сако

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader