Всички дрехи

5 ежедневни рокли до коляното

Ежедневната рокля е едно доста разтегливо понятие и общо взето всеки влага смисъл какъвто му харесва, по собствено усмотрение и вкус. Действително къде другаде, ако не в ежедневието, да покажете личен стил и персонален подход. Има някои основни характеристики, които въвеждат роклята именно в графа „Ежедневна“.

На първо място тя трябва е с удобна дължина. Веднага отпадат твърде късите, както и макси вариантите. Стигайки някъде около коленете ви, всекидневната рокля хем ще показва краката ви, хем няма да ви пречи да извършвате целия онзи куп задачки, които ви чака от сутрин до вечер.

Друго отличително при нея е, че въпреки предназначението си, тя има пълната възможност да загатва стил и женственост. Това става най-добре като е вталена в кръста. Не прекалено, разбира се. Все още практичността е водеща, но с ключов акцент като този, веднага имаме усещане за жена. Оттук насетне дали ще е едноцветна, с флорални мотиви или деним остава на вашата преценка. Съобразете формите си с моделите, които биха ви отивали най-много. Няма причина една дама да не се чувства специална и в ежедневната си лятна рокля.

Ето и няколко примера за ежедневни рокли:

Черна ежедневна рокля до коляното

Това е класиката, когато става дума за ежеднена рокля. Дали ще я носите във офиса или навън на разходка – това е роклята, която изпъква над всички най- вече със своята практичност.

Ежедневна рокля до коляното с ръкав

Още един красив модел, който е идеален за да бъдете неустоими в забързаното ежедневие.

Миди ежедневна рокля до коляното

Ако търсите пълна свобода на движение, това е вашият избор.

Ежедневна рокля до коляното с открити рамене

Защо ли да не покажем тези красиви стилни рамене, които толкова често крием в ежедневието си.

Ежедневна рокля с презрамки

Един не чак толкова известен модели, но също толкова красив и уникален.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader