Всички дрехи

5 модни туники и как да ги носите

Всичко, което трябва да знаете за модните туники и това как да ги носите в зависимост от характеристиките на фигурата може да научите сега.

Съвременната мода е многостранна и демократична. В огромно разнообразие от тенденции е почти невъзможно да не намерите дрехи, според личните предпочитания. На върха на популярността през този сезон са както съкратени, така и дълги модели.

Предлагаме селекция от пет актуални стила на удължени туники.

Плажни туники

В случайния гардероб, определено си заслужава да се отбележи прозрачната плажна туника с екзотичен или цветен печат. Тези модели са от значение, както за морския бряг, така и на 100% ви помагат да създадете романтично ваканционно изображение.

Дамски туники

Увереността идва с дългите ризи. Като правило, такива модели характеризират свободното изрязване. Този сезон те могат да се носят без колан или с мек колан, изработен от същата тъкан.

Друг вариант на една и съща туника са моделите без ръкави, асиметрични или изрязани отстрани.

Трикотажни рокли – туники

Трикотажните рокли – туники все още остават в тенденцията. Те могат да се носят като къса рокля, с костюм, с тесни панталони или дънки. Вариантът за най-смелите е да облекат туника върху по-дълга рокля. Ако сте готови за модерни експерименти, такова изображение с туника може да се превърне в източник на вдъхновение.

Туники в етнически стил

Специално в стила на модата е вторият сезон – туники в етнически стил с печат или бродерия. Добре се допълват с дънки, летни панталони и плажни рокли.

Дънкови туники

Туники от деним са стилен и практичен вариант за съвременна жена. Най-добрата комбинация е да се носи деним туника с тесни панталони или бели дънки. Ако желаете, такава туника-риза може да се носи като рокля или на клин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader