Всички дрехи

5 рокли без ръкави

Готови сте за рокля без ръкави? Избрахте ли модел? А цвят? Колкото са удобни роклите без ръкави, толкова и са разнообразни. Тук ще Ви представим пет популярни кройки, които ще Ви накарат да се почувствате желана и прекрасна.

  1. А-линия – рокля, която визуално кара горната част на тялото и ръцете да изглеждат по-слаби. Тайната се крие във високата талия и разкроената пола. Дължината варира от мини до глезена. Подходяща е за жени с широки бедра и рамене. Препоръчителни тъкани са коприна и памук.
  2. Плисе – подходящ модел за всички типове тела. Внимавайте обаче за самото плисе. Желателно е то да започва от средата на талията или по-високо, да е по-едро и разкроено надолу. Не взимайте роля със ситно плисе, на квадрати или тип акордеон, особено такова, което започва от ханша надолу, защото ще направи фигурата Ви по-широка, отколкото е в действителност. Препоръчителни са моделите от креп и коприна.
  3. V-деколте – универсално деколте за всяка рокля. Озарява лицето Ви и привлича погледите към Вас. Издължава фигурата и отвлича вниманието от ханша и бедрата. В комбинация с райе или ивици, ефектът на издължаването се засилва. Избягвайте твърде агресивните дълбоки деколтета. Памук и креп са сред водещите тъкани.
  4. По тялото – в горната си част този модел прилепва към тялото и Ви кара да изглеждате вталени и свободни. Горната част на роклята е захваната с връв или кръстосани презрамки, оставяйки раменете разголени.
  5. Тесни презрамки – безгрижна рокля, с която няма да се притеснявате за удобството си. Тесните презрамки следват линията на сутиена Ви, а линията на деколтето оставя място за красива огърлица или медальон. Дължината стига от коляното до глезена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader