Всички дрехи

5 супер комбинации на дрехи с дънки

Дънките са удобно, секси и универсално облекло, което никога не излиза от мода и можете да носите с всичко. Добрата комбинация със сигурност ще привличате погледите на всички около вас.

Блуза

Ако дънките са тесни изберете блуза, която не прилепва плътно по тялото. Съобразете я със сезона, в който ще я носите. По-тъмните цветове оставете за по-студените месеци. Лятото дайте полет на въображението си и се облечете в свежи и ярки цветове. Можете да придадате елегантност на визията си като заложите на риза, комбинирана с дънки.

Слънчеви очила

Пазара предлага отлично разнообразие на този аксесоар. За вас остава задачата да ги комбинирате правилно. Съобразете ги с цвета на дрехите, които ще обличате. Не забравяйте, че тесните дрехи и в частност дънките не стоят привлекателно с огромни очила, зад които ще е скрита огромна част от хубавато ви лице.

Кожени дрехи

По-светлите нюанси на дънковия цвят стоят модерно в кожено съчетание. Можете да се спрете на яке, чанта или обувки. Без значение какво ще изберете тази комбинация винаги ще е актуална.

Обувки

Подберете ги по един основен критерии – вашия собствен вкус. Така например ако спортът е вашата слабост ги носете с маратонки. Можете да спрете избора си и на токчета с тесни дънки, ако имате среща с приятелки.

Връхна дреха

Без значение дали говорим за пончо, пелерина, сако, палто или кожено яке – каквото и да изберете няма да сгрешите. Дънките се носят през всички сезони, което ги прави лесни за комбиниране с всеки вид якета.

А сега, момичета, обличайте дънките и излезте навън за да раздавате усмивки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader