Всички дрехи

Eжедневна и вечерна визия с червени боти

Червеният цвят винаги се забелязва, не само защото е ярък и контрастен, но и защото е модерен. Когато става въпрос за обувки обаче, с червеното можете както да уцелите в десетката, така и да се подведете и да постигнете не особено сполучлива комбинация.

Разбира се, ако умеете да первърнете дефекта в ефект, това няма да бъде толкова фрапиращо, защото голяма част от тенденциите идват именно от модни гафове.

Предлагаме ви две семпли есенни идеи за първите хладни дни и нощи, с които няма как да сгрешите.

Те са лесно осъществими, защото включват съвсем обикновени дрехи, които със сигурност имате в гардероба си. Единственият акцент в тях са именно хубавите червени боти.

За да съчетаете красиви червени боти с обикновените си ежедневни дрехи, е достатъчно да носите удобни дънки, сладка тениска с надпис и подходящи аксесоари. Това модно съчетание ви осигурява достатъчно удобство за ежедневните ви занимания и може да бъде решение за почти всяка неформална дейност, с която сте заети през деня.

Черна рокля с интересно деколте и червена мини чанта  са всичко, от което имате нужда за приятна есенна вечер на клуб или официален коктейл.

С подобна визия няма как да се чувствате не на място, особено ако акцентирате на деликатни аксесоари с червени камъни и червено червило.

А сега отделете още няколко минути и разгледайте всички червени обувки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader