Всички дрехи

Nike – стилни и качествени дамски маратонки

“Nike” е една от най-разпознаваемите марки за спортни обувки в света. Основана от спортистът Филип Найт и неговият треньор, първоначално компанията е била клон на японската марка “ASICS”, но след като отношенията им идват към своя край, “Nike” се превръща в огромен производител на маратонки, покривайки 50% от продажбите в САЩ.

С разрастването на компанията, “Nike“ започват да разширяват хоризонтите си и освен за спортисти, започват да произвеждат модели за ежедневието. Спортните първенства за тях остават само реклама.

В дамската секция най-многобройни са ежедневните модели маратонки. Най-продавани в момента са двуцветните маратонки, а предпочитана комбинация е сивото и розовото. Модната линия, ако я наречем така, с която “Nike“ изненада света е „Air Max”. Тези обувки се отличават с по-лека платформа, по-здрав шеф и имат особеност в пълнежа на подметката. Вместо стандартната „пчелна пита“, различените модели от тази линия имат специална пяна, която действа като амортисьор.

“Nike VaporMax” са най-популярните от тази серия.

Те се отличават визуално с неповторимата си подметка от дълбоки графити. Отстрани изглежда сякаш са едва скрепени, но материалът, от който са направени, е силен, издръжлив и Ви помага да се придвижвате по-лесно, имитирайки пружиниращ ефект, благодарение на голямото разстояние между свободните части. “VaporMax“ се предлагат както за жени, така и за мъже.

Друг голям плюс на дамската секция е голямото разнообразие от модели. Те се отличават с етническа чувствителност. Има маратонки, които имитират традиционните обувки на древните индианци – “Mayfly Woven”. Ще срещнете и оптично измамни модели като “Sock Dart”, които имат тъмночервен, кадифен цвят и имитират луксозни чехли – подходящ избор, ако си падате по шегите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader