Всички дрехи

“Reebok” в дамския гардероб

Марката, насочена специално към жените, е “Reebok”. Или по-точно казано, към жените, занимаващи се усилено със спорт. През 1984-та година компанията представя на пазара първият модел за жени, а шест години по-късно става първа в света заради иновативната си идея за „вентилация“ на маратонките чрез малки дупчици отстрани.

През 2005 г. “Reebok” се присъединява към голямото семейство на “Adidas” и им отстъпва мястото си върху тениските на NBA-играчите. Въпреки големите промени в компанията, маркетинговата им стратегия остава същата и днес те така горещо подкрепят спортуващите жени, че дори са забранили в закусвалните си да се сервират бял хляб и газирани напитки.

В дамската секция обувки ще откриете неповторими подразделения – всеки спорт има специално предназначени маратонки. В тях са включени дори „за ходене“, което е доста необичайна категория. „Reebok” се отличават предимно със своята релефна структура. Дизайнът е изчистен откъм детайли, но мрежестия плат, който покрива лицевата част, има модерен и креативен вид, карайки маратонките да изглеждат визуално аеродинамични – като някакво въображаемо завихряне и игра на вятъра.

Ако не сте твърде претенциозни или държите на простите неща, компанията предлага специална „ретро“ секция, където ще намерите реплики на първите модели, както и други удобни и комфортни предложения. Най-популярните модели в момента са в сиво и бяло, но всички имат тристранното лого на “Reebok”.

От компанията могат да се похвалят с ръка на сърцето, че маратонките им са присъствали дори на кралската сватба на Уилям и Кейт. Разбира се, не са ги носили младоженците, а две монахини, седящи до тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader