Всички дрехи

Фешън визия с летни къси рокли

Летните жеги може би са моментът, в който ви се иска да захвърлите всички дрехи. Не бързайте – все още може да сте хем изключително модерни, хем тялото ви да се радва на повече прохлада. Досетихте ли се кое е най-доброто решение? Роклята, разбира се. Най-вярната приятелка през лятото.

Изборът на платове, десени, кройки, мотиви, дължини, стилове е толкова богат, че отваря място за цял един нов моден свят. С презрамки или без, къса или дълга, дънкова или дантелена – всяка дама има набор от няколко задължителни модела в гардероба си.

Асоциация номер едно е късата плажна рокля. Какво лято изобщо би било без нея?! Тя трябва да отговаря на три основни изисквания: да е лека, да е удобна за поддръжка т.е. практична, същевременно да е достатъчно стилна. Последното е важно изискване. Действително най-лесно е метнете едно парео и да зашляпате към пясъка, но все пак нека запазите стил.

Плажната рокля трябва да ви представя в красива светлина. Лятото е динамично и пълно с изненади, а на морската ваканция винаги следват още и още забавни неща за правене. В такъв случай какво по-добро от това вашата лежерна рокличка от плажа леко и стилно да се пренесе към плановете ви за вечерта, спестявайки ви едно преобличане.

Другата класическа и неотменима къса рокля за горещия сезон е дантелената. Няма значение дали обикаляте родните брегове или френската Ривиера, роклята, която има дантелени елементи по себе си е идеално решение за всички дестинации. Тя връща романтиката, женствеността и феерията присъща на нежния пол. Практичното на тази рокля е, че независимо от ежегодно сменящите се модни тенденции, тя остава абсолютна класика.

Късите рокли за лятото са толкова разнообразни, че само трябва да потърсите и веднага ще намерите нещо точно като за вашият вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader