Всички дрехи

Блуза с качулка

Дамските блузи с качулка, наричани още суитчъри са подходяща дреха за ежедневието. Те предпазват от вятър и дъжд, при нужда.

Блузата с качулка е практична за спорт, за разходки и дори за домашни условия, излети и пр.

Тя може да се носи с дънки, анцуг, клин. Стой по тялото не само стилно и удобно, но и е практично решение за всяко модно момиче.

Този елемент на горно облекло блуза с качулка, има много предимства:

Може да се носи на главата при нужда, или да изгражда цялостния спортен облик. Когато навън е студено, ветровито или вали служи за сигурна защита, вместо шашка.

Блузата с качулка не разваля прическата и изглежда привлекателно. Този елемент може да се използва като функционална дреха, а също играе ролята на допълнителен декор.

Видове качулки

Дизайнерите предлагат много разновидности на качулки, сред които всеки може да избере модел, който харесва:

Блуза с качулка от шушляк е отлично решение за студената зима. В допълнение, качулката може да е облицована или подрязана по ръба с козина, качулката изглежда много привлекателна и украсява външното облекло.

Обраният дизайн блуза с качулка е отлично решение за феновете на спортен стил, които държат на минимално количество декоративни елементи.

Блузите с качулка могат да са изработени от различни материали. Някои от тях са в тон с материята, от която е блузата, а други изцяло се отличават от нея, с цел повече ефектност.

Блузата с качулка е предимно спортен модел, но може да се носи и със спортно-елегантно облекло в ежедневието.

Независимо от модела, който избирате важно е да съобразите с останалия тоалет – долна част, яке, обувки.

Някои блузи с качулка стоят перфектно с кожено яке от красива материя. Имайте предвид и, че ако качулката попада често в контакт с косата, тя ще се замърси по-бързо от останалата дреха. Тогава спазете изискванията на етикета при пране и грижи и избирайте в подходящи материи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *