Дрехи

Чанти

Едва ли има жена, която да няма поне няколко дамски чанти. Представяме ви различните модели от този любим за всяка дама аксесоар.

За начало може да започнем с чантата торба, която е сякаш като бездънна яма и поглъщаща всичко, което попадне в нея. Тя е удобна за тези от вас, които от сутрин до вечер са накрак и им се налага да носят хиляди неща в тях. Чантата тип куфарче обаче по нищо не отстъпва по големина и обем на чантата торба. Ако всекидневието ви е изключително натоварено и обичате да сте организирани този тип чанта е вашата. Малката стилна черна чанта, която с помощта на магия побира всичко е перфектна за неделни разходки или пък петъчни вечери в бара. Тя не е нито твърде официална, нито пък спортна затова лесно се комбинира с всичко. Друга по-официанлна чанта е клъч-чантата. Тя е стилна и много елегантна. Побира само най-важните неща за вечерта, което всъщност е нейното предимство. Не бива да пропускаме и чантата през рамо също. Тя побира не малко неща в себе си и е перфектна за всекидневието заради нейното удобство.

Чантите днес допълват женския тоалет, затова те биват все по-разнообразни. Те са издигнати на пиадестал и техните детайли са все по-интересни и оригнални. Не бива да забравяме, че чантите са като приятелите -колкото повече, толкова по-добре.

Back to top
X
preloader