Всички дрехи

Чанти

Дамски чанти

Едва ли има жена, която да няма поне няколко дамски чанти. Представяме ви различните модели от този любим за всяка дама аксесоар.

За начало може да започнем с чантата торба, която е сякаш като бездънна яма и поглъщаща всичко, което попадне в нея. Тя е удобна за тези от вас, които от сутрин до вечер са накрак и им се налага да носят хиляди неща в тях. Чантата тип куфарче обаче по нищо не отстъпва по големина и обем на чантата торба. Ако всекидневието ви е изключително натоварено и обичате да сте организирани този тип чанта е вашата. Малката стилна черна чанта, която с помощта на магия побира всичко е перфектна за неделни разходки или пък петъчни вечери в бара. Тя не е нито твърде официална, нито пък спортна затова лесно се комбинира с всичко. Друга по-официанлна чанта е клъч-чантата. Тя е стилна и много елегантна. Побира само най-важните неща за вечерта, което всъщност е нейното предимство. Не бива да пропускаме и чантата през рамо също. Тя побира не малко неща в себе си и е перфектна за всекидневието заради нейното удобство.

Чантите днес допълват женския тоалет, затова те биват все по-разнообразни. Те са издигнати на пиадестал и техните детайли са все по-интересни и оригнални. Не бива да забравяме, че чантите са като приятелите -колкото повече, толкова по-добре.

Back to top
preloader