Всички дрехи

Разнообразен летен стил с мъжки шорти

Мъжките къси панталони, a.k.a. мъжки шорти, са особено полезен елемент в мъжкия гардероб лятно време. Освен, че са проветриви, отиват на много типове горнищa: от тениска до риза с дълъг ръкав, дори с пуловер, ако е по- хладно времето, разбира се. Да, в шорти никога няма да изглеждате официално, затова не стават за в офиса, но може да изглеждате много стилно с тях.

Има няколко неща, за които трябва да внимавате при избора на шорти. Късите панталони стоят добре само, ако са над коляното. Късите варианти над бедрата са спорно дизйнерско решение.

Другият ключов момент при избор на шорти е ширината. Кройката може много да промени силуета – от нея зависи дали ще изглеждте строен или разпуснат.

Джобовете са много удобно нещо, но е важно да не стърчат и да са по стандартните места. Например 2 отпред, 2 отзад, а отстрани – 0.

Относно цветовете, по начало по-тъмните цветове са по-универсални.

С помощта на мъжките шорти можете да поддържате свеж летен стил. Късите панталони от деним са страхотни за отпускарските дни, а чифт къси бели чорапи биха обновили нестандратно визията, особено ако добавите и тънък кожен колан.

Мъжките шорти са изработени от лека памучна тъкан, която гарантира свежест през топлите дни, но и същевременно запазва структурата на тялото. Освен с обикновена тениска и риза, шортите стоят много добре и с връхна дреха. Наприемр яке бомбър или такова от кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader