Всички дрехи

Мъжка мода 2018 – трендове и модерни дрехи

Мъжката мода винаги се е различава от женската предимно по броят нови модели, които се представят всеки сезон. Това се дължи на факта, че мъжете не се влияят особено от модните тенденции и по-рядко влагат големи суми за маркови дрехи. Ето защо някои модели продължават да се въртят години наред, без да изгубят блясъка си.

През 2018-та дизайнерите наблягат на комфортните и меки дрехи. Якетата и панталоните, които бяха представени, са ушити от леки и широки дрехи, едва опиращи кожата на тялото. Някои тениски дори имат допълнителна подплата горе, при раменете, за да балансира движението и да намали износването.

Максимализмът на Гучи към 70-те години отново връща ретрото. Стайлингът този път е копиран от певеца Елтън Джон. Луи Вюитон ни връща дори по-назад – към 50-те години и хавайските ризи на Елвис Пресли, като реверанс към едно страшно, но изпълнено с носталгия време.

Казано е, че единствено дамските дрехи могат да имат украшения и декорации. Ботега Венета добавя иридесцентни тъкани към своята колекция – това означава, че под даден ъгъл цветът на тъканите се променят. Долче и Габана пък се възползват от десетки тежички декорации по своите пуловери и обувки.

Бум се забелязва при спортните дрехи – повече шнурове, по-голямо разнообразие от цветове. Някои дизайнерски къщи дори предлагат спортни екипи с вградени слушалки и плейъри – всичко е по последна Хай Тек мода, както и живото доказателство, че двете могат да се съчетаят.

На последното място е „лого-манията“. Това са предимно тениски с огромни надписи на известни дизайнери.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *