Всички дрехи

Мъжки дрехи – актуални модели есен-зима

В сезона на есента и очакване на зимата е време да покажем на мъжката половинка кои ще са модните тенденции за студените месеци. Ще обърнем специално внимание на основните  и по-точно на тези, които си заслужават- модерните и практични мъжки дрехи и аксесоари.

През студеният сезон сред топ актуалните ще бъдат пухените якета. На всяка цена трябва да се снабдите с този модел, който ще бъде едно от най-важните допълнения към зимния ви тоалет. Относно актуалните щампи и модели, този сезон модните дизайнери на мъжки облекла са заложили на карето. То ще бъде основата на всяка актуална дреха. Няма значение какво ще изберете- широко, тънко, монохромно или цветно, без значение дали ще бъде на риза, сако или панталон, по-важното е да бъдете в крак с модата.

Една от най-удобните дрехи е полото, а осен това е и много актуално. То стои елегантно и едновременно леко небрежно. Освен това е много лесно за обличане и може да се комбинира с почти всичко. Така, че трябва да обновите гардероба си с поне едно елегантно трикотажно поло. Този сезон забравете за суичърите, защото те ще бъдат изместени от плетени пуловери с много интересни графични изображения.

На мода отново са мъжките панталони с ръб. Те се комбинират перфектно с всякакви ризи и сака. За по-спортна визия заложете на панталон от по-мека материя.

За почитателите на дънки модните дизайнери предлагат няколко актуални модела:

Ако сте бунтар, заложете на разкъсан модел дънки. Може да ги комбинирате с едноцветна блуза или риза и актуално за сезона яке.

Ако вашият стил е по-рокерски, заложете на черни скини модел мъжки дънки, които се съчетават идеално с дънкова риза и кожено яке. Моделите са с високо съдържание на еластан, така че те не губят своята форма след пране.

Ако ви допада неглижираната визия, заложете на отпуснат модел мъжки дънки, прибавете риза или блуза, която да стои по-свободно за повече небрежност на вашия стил. Тези модели са по-предпочитани от тесните, тъй като са много по-удобни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *