Всички дрехи

Гореща визия с летни рокли с гол гръб

Ако сте решили за пръв път да покажете гърба си, вероятно ще се изправите пред два проблема – кожата и сутиена. В случай, че не полагате достатъчно грижи за кожата на гърба си, нужно е да се подготвите поне седмица преди да си сложите любимата рокля. Уверете се, че ползвате подходящи продукти за дълбоко почистване на кожата, минимизиране на недостатъците, с изглаждащ и матиращ ефект.

По отношение на сутиена, можете да вземете с ниска талия. Той минава ниско под линията на отворения гръб. Или ако линията минава ниско покрай кръста, сложете си силиконови подплънки или силиконови презрамки. Във всеки случай, роклята с гол гръб винаги е огромно предизвикателство за всяка жена.

Лятно време с подобна рокля можете да привлечете много погледи, да се сдобиете с желания тен, да се разхладите. В това отношение, винаги носете косата си на кок или прибрана. Смисълът на летните рокли с гол гръб е да се вижда колкото може повече от него. Някои от моделите летни рокли с гол гръб имат широки или тънки презрамки, кръстосващи гърба, минаващи като решетка или стегнати в панделка. Някои нови модели сутиени имитират този ефект и са разделени на 3-4 линии, обхващащи половината гръб. Ако роклята ви е черна или бяла, без притеснение бихте могли да я съчетаете с подобен вид сутиен.

Най-известните личности, носели рокли с отворен гръб, са принцеса Даяна – през 1985 г. на премиерата на „Обратно в бъдещето“, Елизабет Хърли, 1999 г., Кейт Бланшет година по-късно с черна вталена рокля и златна верижка на гърба, Чарлийз Терон през 2004 г. с бяла рокля с камъни и кръстосани презрамки на раменете, Кейт Хъдсън с бяла, дълга рокля с ръкави и много други.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *